Ce fel de ambarcatiune vi se potriveste?

Pentru a putea lua o decizie asupra ambarcatiunii care vi se potriveste cel mai bine ar trebui sa aveti in vedere urmatoarele:



1.Scopul pentru care achizitionati ambarcatiunea.

Produsele Boat24.ro pot fi adaptate pentru petrecerea timpului liber in familie sau cu prietenii, pentru pescuit , pentru turism si/sau transport de persoane.



2.Locul unde o sa folositi ambarcatiunea.

In functie de locul unde se face navigarea ( rauri , lacuri , Delta Dunarii sau Marea Neagra ) trebuie sa aveti in vedere dimensiunile barcii , pescajul acestora si metoda de propulsie(vasle,motor inboard /outboard sau vele).Modelele noastre au datele tehnice diferite(dimensiuni mici spre mediu) astfel adaptandu-se perfect in orice imprejurare.Metoda de propulsie o alegeti dumneavoastra in functie de performantele pe care vreti sa le obtineti.



3.Buget .

Investitia se va reflecta prin calitatea barcii, confortul , motorizarea si accesorile optionale pe care producatorul le pune la dispozitie.



a)Pentru un buget redus puteti avea o ambarcatiune second hand sau noua , dar de dimensiuni mici , un confort redus si o motorizare modesta. (1000Euro - 10000Euro)



b)Cu un buget mediu puteti achizitiona ambarcatiuni care au confortul sporit , motorizare care sa ajunga la performante mari , spatiu mai mare, dotari optionale s.a .m.d.(10000-10000)



c) Cei care reusesc sa achizitioneze o ambarcatiune cu valoare mai mare de 100000 Euro , cu siguranta asteptarile lor vor fi satisfacute.


4.Motorizarea.
sa aveti in vedere: capacitatea motorului, amplasarea acestuia si daca optati pentru cockpit(post de comanda) sau manevrarea directa a motoarelor de tip outboard.


5.Durata navigarii sau innoptarea la bordul ambarcatiunii.

Daca va ganditi sa achizitionati o barca cu care o sa navigati pe o perioada mai lunga sau sa innoptati pe ea , atunci aveti nevoie de o barca cu cabina.Aceasta va protejeava impotriva vremii nefavorabile si va ofera un spatiu confortabil pentru dormit.



6.Costurile de intretinere la apa sau pe uscat